CRVENI NOSOVI klaunovidoktori

Klaunska parada razveselila građane pogođene potresom, trenutačno smještene u Studentskom naselju 'Cvjetno naselje'

10.07.2020 u 15:14

Bionic
Reading

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori danas su unijeli radost i veselje među građane pogođene potresom koji su trenutačno smješteni u Studentskom naselju „Cvjetno naselje“. Bilo je tu malenih ali i velikih koji su uživali u klaunskoj paradi, i uz pjesmu, ples i klaunske trikove, barem na trenutak zaboravili na izazove s kojima se suočavaju

U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem i Studentskim naseljem „Cvjetno naselje“ Studentskog Centra, Sveučilišta u Zagrebu, u vanjskom prostoru naselja CRVENI NOSOVI klaunovidoktori izveli su veselu paradu u sklopu svog programa za krizne situacije.

„Kada se čini da više ne postoji razlog za radost, klaunovidoktori uspijevaju pronaći zrnce čarolije u svakome i na trenutak vratiti osmijeh na lice. Puno osmijeha i veselja bilo je danas u „Cvjetnom naselju“, zadovoljno je rekla Anamarija Jurišić, klaundoktorica i voditeljica umjetničkih poslova.

Više o programu za krizne situacije možete pročitati na našem webu: https://www.crveninosovi.hr/program-za-krizne-situacije/

U CRVENIM NOSOVIMA trenutačno djeluje 26 klaunadoktora, profesionalnih umjetnika koji su educirani za rad s bolesnom djecom te starima i nemoćnima. CRVENI NOSOVI klaunovidoktori ove godine slave 10tu godišnjicu svog djelovanja u Hrvatskoj, a od svog osnutka posjetili su više od 164.656 djece, starijih i nemoćnih. Dio su međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International (RNI) koja okuplja 10 partnerskih zemalja koje međusobno dijele znanje i iskustvo značajno za kvalitetnu provedbu programa u zdravstvenim i socijalnim ustanovama.