NADOLAZEĆI TRENDOVI

Klasik koji ćete obožavati: Muške košulje će, tvrde modni znalci, biti veliki jesenski hit

28.08.2019 u 06:24

Bionic
Reading

Jedna od vodećih web trgovina, Net-a-Porter, u nadolazećim mjesecima predviđa planetarni uspjeh odjevnom komadu koji je oduvijek slovio za modni klasik - prugastim košuljama. Takozvane oxford košulje inspirirane muškim, ravnim krojevima, u danima koji slijede preplavit će police trgovina i postati omiljeni odabir trendseterica diljem svijeta

Košulja na prugice, par omiljenih traperica i kaubojke sve je što vam treba ove jeseni. Ako u svom ormaru već posjedujete oxford košulju, onda znate da je ovaj minimalistički komad odličan modni ulov. Svaka žena bi u svom ormaru trebala imati ležernu prugastu košulju ravnog kroja koju može nositi preko slip haljine ili u kombinaciji s trapericama.

A sada za to imaju i razlog više. Ovaj bezvremenski modni klasik postat će hit u narednim mjesecima. Modni stručnjaci tvrde kako su oxford košulje preplavile ulice modnih metropola, a uskoro će preplaviti i trgovine, stoga je idealno vrijeme da ugrabite model u kojem ćete zablistati u jesenskim danima.

Razlog zbog kojeg je košulja na prugice toliko popularna godinama unazad taj je što uvijek izgleda ukusno, decentno i elegantno te se lako kombinira, a kako će vaš stajling izgledati, ovisi to o modnim dodacima koje uklopite te o elegantnoj ili sportskoj obući.

Primijetit ćete da sve više trendseterica nosi košulje djelomično uvučene u hlače. Ovaj 'neuredni' trend njihova nošenja proširio se među trendsetericama poput epidemije, a brojne modne profesionalke će oxford košulje u narednim mjesecima nositi i napola otkopčane kako bi im ramena ostala gola.