LJETO NE STAJE

Kiša neće zaustaviti zabavu u Hrvatskoj

30.07.2010 u 12:18

Bionic
Reading

Nevrijeme je pokvarilo zabavu širom Lijepe Naše, no ne zadugo. Iako se ne čini da je proljepšanje izgledno, većina manifestacija će se održati prema rasporedu

Nakon vremenskih nepogoda koje su snašle Hrvatsku ovog tjedna, pogotovo u Motovunu gdje su ljudi kisnuli u utorak i četvrtak, činilo se da će dosta događanja biti otkazano. Međutim, dojam vara.

U Motovunu se sve manifestacije nastavljaju prema rasporedu, uključujući i dodjelu nagrada u petak u 17 sati, što označava kraj ovog filmskog festivala.

U sklopu Ljetnih noći teatra Exit u Zagrebu predstava 'Kontrabas' bit će premještena s otvorenog Muzeja za umjetnost i obrt u zatvoren prostor kazališta Exit, a vrijeme početka predstave pomaknuto je za 15 minuta kasnije.

Na Zrću partijanje nikad ne staje, pa nije čudno da malo lošeg vremena nikog nije pretjerano pogodilo.

Premda su jučerašnji teniski susreti u Umagu bili odgođeni i premda su zbog nevremena u nekoliko navrata intervenirali vatrogasci, ni kulturne ni sportske manifestacije zasad neće mijenjati svoj raspored.

Splitsko ljeto i Dubrovačke ljetne igre nastavit će također neometano, a ako se ostvare optimistične prognoze u sljedećih nekoliko dana, svi mogu planirati vikend na otvorenom.