VIDLJIVO MRŠAVIJA

Kirstie Alley izgubila preko 25 kilograma

24.09.2010 u 10:38

Bionic
Reading

Glumica Kirstie Alley uspješno vodi novu bitku s kilogramima, a ponosno je objavila da je izgubila preko 25 kilograma

Već dugo godina glumica muku muči s kilogramima. Prošle je godine priznala da je došla do 104 kilograma, i to nedugo nakon što je dijetom i vježbanjem uspjela skinuti 34 kilograma.

U novu borbu s masnim naslagama krenula je pred televizijskim kamerama u reality showu 'The Big Life', a rezultati su već vidljivi.

Kirstie prije odlaska na dijetu

U intervjuu za Ladies Home Journal početkom godine Kirstie je otvoreno pričala o svojoj debljini: 'Bila sam šokirana jer sam, znate, bila cirkuski debela. Kad se udebljamo, zavaravamo se sa svakom zamislivom laži. Negdje 2008. počela sam se debljati i govorila bih sebi, ma još uvijek dobro izgledam sa 75, 80 kilograma. I nitko mi nije govorio da sam debela. I već sam dogurala do 85, 90, 95, a tad sam se u ogledalu gledala samo od vrata naviše.'

No, kilogrami su se polako počeli topiti, a na svojoj Twitter stanici Kirstie je objavila da je izgubila preko 25 kilograma i da se ludo zabavlja te da joj je cilj skinuti još 13-14 kila. Tvitala je i novu fotografiju na kojoj je u društvu s grupicom zgodnih Talijana, a Kirstie je na njoj vidljivo mršavija.

'Moja mama je bila mršava, a tata jako zgodan, moja braća i sestre su normalne težine. Ljudi su mi govorili da imam teške gosti, ali nemam, imam normalne kosti, samo sam previše jela', kaže Kirstie koja ne traži više opravdanja za debljinu.

Ovaj je put odlučna u namjeri da se zauvijek riješi viška kilograma i očuva vitku liniju. 'Mršavljenje mora biti zabavno ili ćete u protivnom izgubiti volju. Mršavljenje bi trebalo biti barem upola zabavno kao seks', poručuje glumica.