NEMA PROBLEMA

Kim Kardashian zaradila 6 milijuna dolara i ostavila dečka

08.12.2010 u 10:03

Bionic
Reading

Starletu Kim Kardashian teško je vidjeti bez osmjeha na licu, pa čak i nakon prekida s dečkom Gabrielom Aubryjem. Naime, prema najnovijim informacijama, Kim svojim reality showom zarađuje šest milijuna dolara i već je našla novog dečka

Nakon samo dva tjedna veze s Gabrielom Aubryjem, bivšim dečkom Halle Berry, Kim Kardashian se odlučila na prekid. Izvor je Life & Style magazinu otkrio da je slavna starleta osjećala da je Gabriel samo iskorištava zbog njezine slave. 34-godišnji Gabriel stariji je od dečka kakvog Kim (30) traži, stoga je odlučila prekinuti vezu.

Šuška se da se starleta već pronašla novog dečka, što je potvrdila i Kimina prijateljica: 'Njezin novi dečko je mlađi, zabavniji i njegovo društvo joj puno više odgovara.' Iako još nije poznato o kome se radi, mediji nagađaju da se Kim zaljubila u 25-godišnjeg košarkaša Krisa Humpriesa.

Osim novog dečka, Kim ima još jedan razlog za osmijeh na licu – slavna starleta je sa šest zarađenih milijuna dolara postala najbolje plaćena reality zvijezda. Njezin reality show 'Keeping Up With The Kardashians' postaje sve popularniji, pa su tako i njezine sestre Khloe i Kourtney zaradile svaka po 2,5 milijuna dolara.

Osim reality showom, Kim zarađuje i na reklamiranju različitih proizvoda, od tenisica, tampona pa sve do dijetnih proizvoda, a njezino pojavljivanje u javnosti se plaća visokih 75.000 dolara.