PODIŽE STAJLINGE

Ovaj modni dodatak 90-ih godina popularizirala je Jennifer Lopez, a sad se vratio na velika vrata

05.05.2021 u 14:26

Bionic
Reading

Zlatni lanac u službi remena kakvog je u spotu za singl 'Love Don't Cost a Thing' nosila latino diva Jennifer Lopez danas slovi za jedan od najpoželjnijih dodataka na modnoj sceni

Pojedini modni dodaci iz sezone u sezonu uspijevaju postati jednim od najpoželjnijih trendova trenutka, a u vremenima kada modnim svijetom vlada nostalgičarski duh, efektan dodatak lanca u službi remena svakim danom ima sve veći broj poklonica.

Vrhunac popularnosti posljednji su put doživeli 90-ih godina zahvaljujući damama poput latino dive Jennifer Lopez. Nezaboravne scene u kojima u spotu za pjesmu 'Love Don't Cost a Thing' skida zlatne dodatke, poput lančanog pojasa oko struka, učinile su da ovaj dodatak postane itekako poželjan na modnoj sceni.

Jennifer Lopez - Love Don't Cost a Thing Izvor: Društvene mreže / Autor: Jennifer Lopez

U današnjim vremenima, viđamo ga u brojnim stajlinzima zaljubljenica u modu, a prema izvještaju modne tražilice Lyst postao je najbrže rastući komad po pretragama u kategoriji modnih dodataka.

Prema Lystu, modeli s potpisom talijanskih kuća Gucci, Versace i francuskog Chanela uživaju najveću popularnost u svijetu modnih kupaca, a upravo u kolekcijama Chanela od davne 1995. godine postao je neizostavnim prizorom.

Kako danas nositi remen od lanaca?

U odnosu na klasične modele remena, cilj ovoga nije podržavati hlače i suknje, već poboljšati izgled stvorenog stajlinga. Naučeni primjerom Jennifer Lopez, remen od lanaca izgledat će itekako efektno provučen kroz petlje traperica ,a pristajat će njegovim različitim siluetama, kao i različitim modelima suknji i haljina, što svojim modnim primjerom potvrđuju jedne od najutjevcajnijih street style zvijezdi današnjice.