OBITELJSKI RAT

Kćeri Demi Moore zadaju majci najteži udarac dosad

17.07.2012 u 12:00

Bionic
Reading

U danima krize oslanjala se na svoje tri kćeri, no sve će, čini se, rezultirati prekidom odnosa glumice i kćeri koje razmišljaju o tome da zatraže zabranu pristupa za svoju majku

Rumer, Scout i Tallulah blizu su opasne točke prekida odnosa sa svojom majkom koja ih, kako piše Daily Mail, neprestano kontaktira nakon njezinog raspada braka s Ashtonom Kutcherom. 'Rumer, Scout i Tallulah ozbiljno razmatrajuzahtjev za zabranu pristupa kako bi Demi spriječile da im se javlja', rekao je izvor za Radar.

'Jasno su joj prije par tjedana rekle da ne žele razgovarati s njom, ali ona ih još uvijek pokušava kontaktirati. Demi ih konstantno naziva i ostavlja plačne poruke moleći ih da joj se jave. Djevojke su bolesne od toga.'

Iako se ističe da je drastična mjera zabrane njihov posljednji izbor, tri sestre jednostavno žele mir. Međutim, pravni stručnjak objašnjava kako je nemoguće da sud odobri zabranu pristupa majci koja želi nazivati svoju djecu telefonom te kaže da bi tada puno više ljudi bilo na sudu.


Ranije ovog mjeseca mediji već pisali kako je Demi uništena jer su njezine kćeri iz braka s Bruceom Willisom prekinule kontakte s njom.
Demi je imala tešku godinu: podnijela je zahtjev za razvod braka od Kutchera koji ju je prevario, a zatim završila na rehabilitaciji zbog poremećaja u prehrani i ovisnosti, 49-godišnja zvijezda teško podnosi što su njezine cure prekinule kontakte s njom, pa je na setu novog filma 'Very Good Girls' koji se snima u Brooklynu izgledala tužno.

Početkom srpnja objavljeno je da Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (18) žele malu distancu od svoje majke nakon što su cijelo vrijeme bili uz nju tijekom prekida s Ashtonom i dok je bila na rehabilitaciji.

Demi je zadnji put bila s kćerima na maturi Tallulah sredinom lipnja. No, djevojke je upravo Demino ponašanje na ovoj svečanosti najviše naljutilo. Us Weekly piše kako Demi nije htjela razgovarati s djevojkama, očito ljuta zbog činjenice što njezina djeca većinu svog vremena provode s ocem Bruceom te da s njim u društvu izgledaju sretnije. 'Cure su samo umorne od hodanja po jajima s Demi', rekao je izvor za Mail Online.