LENINA PRVA SAMOSTLNA NASLOVNICA

Kćer Heidi Klum osvanula na naslovnici njemačkog Glamoura točno dvadeset godina nakon slavne mame

09.04.2021 u 00:11

Bionic
Reading

Šesnaestogodišnji model Leni Klum dobila je prvu samostalnu naslovnicu modnog časopisa. Povodom dvadeste obljetnice prvog njemačkog izdanja časopisa Glamour, Leni krasi naslovnicu točno dva desetljeća nakon slavne mame

Heidi Klum je 2001. godine postala prva zvijezda s naslovnice njemačkog izdanja Glamoura, pa je dvadeseta obljetnica izlaska prigodno obilježena s njenom nasljedncom na naslovnici.

'Hvala svima koji su moju prvu sammostalnu naslovnicu učinili tako posebnom. Čast mi je podijeliti ovo s mojom mamom Heidi Klum koja je bila prvi model naslovnice Glamour Germany', napisala je Leni u četvrtak na Instagramu uz fotografiju naslovnice časopisa, a podijelila je i originalnu naslovnicu s njenom mamom Heidi iz 2001. godine.

Slavna mama podijelila je naslovnicu na svom Instagramu.

'Ne mogu biti ponosnija na tebe Leni Klum', napisala je kćerki Heidi i dodala emotikon srca.

Leni je objavila i snimke svojih priprema za snimanje naslovnice, kao i snimku svoje mame Heidi koja joj se ušuljala u svlačionicu pozdraviti je.

Tijekom šminkanja Leni su pitali kad joj je mama izazvala najviše neugodnosti, na što je mladi model uz smijeh otkrila običaj svoje majke kad je automobilom ostavlja u školi.

'Nekakav je običaj da se u redu ulazi u školu pa sva djeca čekaju ispred. Otvorim vrata, a ona se pobrine pojačati zvuk do kraja i počne pjevati, naginjati se kroz prozor pa budem toliko posramljena d ne bih ni izašla iz automobila', kaže Leni i dodaje da joj vć neko vrijeme mama to nije napravila, zbog online nastave.

Leni je u centar pažnje došla prošle godine kad je kao model debitirala na naslovnici časopisa Vogue Germany za izdanje siječanj/veljač 2021. godine. No, pozirala je tada s mamom, a na naslovnoj fotografiji obje su nosile podudarajuća šarena odijela i pozirle bez cipela.

  • +2
Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: ICU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sad kad je Leni 'dovoljno stara' za modeling, Heidi je oduševljena što joj je kćer krenula njenim stopama.

'Otvorila je Berlinski tjedan mode, na kojem sam je prvi put vidjela kako hoda u štiklama poput prave manekenke. Zapanjujuće mi je gledati njezin rad, posebno zbog toga što sam prvo ja to činila s njom, a sad sve radi sama, iako odlazim na set', rekla je Heidi za časopis People i otkrila kako joj je Leni cijeli svoj život dolazila na setove te da se uopće ne boji kad joj se kamere zalijepe za lice.

'Često bi mi na kraju snimanja rekla 'sad sam ja na redu'. Ona to jednostavno obožava', rekla je Heidi.