SVE JE TRAŽENIJA

Niže uspjehe: Kćer slavne Heidi Klum krenula maminim stopama

26.01.2021 u 23:19

Bionic
Reading

Leni Klum, kćer proslavljene njemačke manekenke Heidi Klum, sve je traženija u svijetu mode, a njezinim se novim angažmanom pohvalila i ponosna mama

Nakon što je s majkom zasjala na naslovnici Voguea, kći slavne njemačke manekenke dobila je još jednu novu priliku - upravo njoj je pripala čast da otvori ovogodišnji Fashion Week u Berlinu.

Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnji Fashion Week u Berlinu nije se održavao se uživo pred publikom, već putem livestreama, te je završio 20. siječnja, a mlada manekenka od tad samo niže uspjehe.

Heidi je na svojem Instagram profilu s velikim ponosom pokazala kako izgledaju fotografije koje je 16-godišnja Leni snimila za poznati časopis Hunger.

Plavokosa tinejdžerica nevjerojatno nalikuje na slavnu majku pa su svi složni kako ćemo za Leni još čuti u godinama koje su pred nama.

Riječ je o crno-bijelim fotografijama u retro modnim kombinacijama, a nasljednica Heidi Klum taj je fotosession odradila poput iskusnog modela.

  • +2
Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: ICU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Baš poput manekenske zvijezde Kaie Gerber, kćer supermodela Cindy Crawford i Lile Grace Moss, kćeri Kate Moss, i Leni Klum, odnosno pravim imenom Helene, ima veliku podršku svoje mame Heidi.

Inače, Lenin biološki otac je poznati talijanski biznismen Flavio Briatore, a kad je Heidi stupila u brak s glazbenikom Sealom, on je posvojio Leni.