LENI KLUM

Ništa manje od nje se i nije očekivalo: Kćerki slavnog supermodela pripala čast koja se smiješi samo 'odabranima'

18.01.2021 u 19:29

Bionic
Reading

Nakon što je s majkom zasjala na naslovnici Voguea, Helene Boshoven Samuel, odnosno Leni, kći slavne njemačke manekenke i talijanskog biznismena Flavija Briatorea, dobila je novu priliku - upravo njoj je pripala čast da otvori ovogodišnji Fashion Week u Berlinu

Rijetke se manekenke, osobito one koje su tek započele svoj put u modnom svijetu, mogu pohvaliti činjenicom da su sa samo 16 godina odabrane da otvore neki od najvećih Fashion Weekova na svijetu.

E pa upravo ta čast pripala je 16-godišnjoj Helene Boshoven Samuel, odnosno Leni Klum, koju javnost najbolje zna kao najstariju kćer supermodela Heidi Klum, a čiji je otac talijanski biznismen Flavio Briatore, a koja je ove godine otvorila Mercedes Benz Fashion Week u Berlinu.

Moramo priznati da to nije niti najmanje loš prvi stvarni posao u životu, a ponos zbog svega nije mogla sakriti ni sama Heidi Klum, koja je svoju nasljednicu dugo skrivala od očiju javnosti. Ipak, očito shvativši da je sada pravo vrijeme da i Leni krene njezinim stopama, prvo je s njom odradila snimanje za naslovnicu njemačkog izdanja Voguea, da bi je potom pogurala prema modnim pistama koje su joj donijele i prvi pravi angažman.

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa ovogodišnji Fashion Week u Berlinu ne održava se uživo pred publikom, već putem livestreama, no to ne umanjuje čast da upravo Leni otvori isti. Virtualne revije održat će se od danas, 18. siječnja pa sve do 20. siječnja, a kako će to izgledati otkrila je na svom Instagram profilu sama Leni Klum.

Ako je, osim ljepote, od majke naslijedila i 'nos za biznis', Leni Klum gledat ćemo na svim najvažnijim revijama, a njezino lice zasigurno će nam se smiješiti sa kampanja najpoznatijih brendova. Nakon ovog, samo joj je nebo granica.

  • +2
Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: ICU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia