KRALJEVSKE DUŽNOSTI SVODI NA MINIMUM

Kate želi do daljnjega biti kućanica

03.05.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea prve godine svog braka želi provesti kao žena vojnog pilota, posvetiti se braku i obitelji, a u tome je podržava i princ William

Za Britance koji su očekivali da će se supruga princa Williama odmah nakon vjenčanja baciti na posao i posvetiti svojim kraljevskim dužnostima poput princeze Diane slijedi veliko iznenađenje. Kate je odlučila svoje dužnosti supruge jednog princa i vojvode svesti na minimum te prve godine braka uživati kao obična kućanica i žena vojnog pilota. Sve obaveze vezane uz monarhiju odlučila je obavljati samo uz pratnju svog supruga, nikako bez njega.

Povjerila se prijateljicama da sad želi konačno uživati u životu i braku te osigurati sebi mirnu svakodnevicu u iznajmljenoj kući na Angleseyu. U tome ima punu podršku svog supruga princa Williama koji je zaključio kako je najbolje ne opterećivati Kate velikim pritiskom, kraljevskim dužnostima i poslovnim putovanjima. Neki su vojvotkinju već optužili da je vrlo sramežljiva ili, bolje rečeno, letargična kad je posao u pitanju. Njen prvi posao u modnom lancu Jigsaw također nije dugo potrajao, a bio je jedni koji je radila otkad je diplomirala 2005. godine.