MOĆ CRVENE

Kate Middleton zna kako privući pažnju javnosti

14.06.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Proteklih nekoliko dana britanska kraljevska obitelj organizira i sudjeluje u mnoštvu formalnih događanja. Nakon višednevne proslave kraljičina 90. rođendana kraljevska obitelj svojom pojavom upriličila je godišnju dodjelu ordena reda Garter, na kojoj je pažnju javnosti i ovaj put privukla Kate Middleton

Nakon nošenja kreacija dizajnera Rolanda Moureta, Alexandera McQueena i brenda Roksanda Kate se odlučila za dizajnericu Catherine Walker. Riječ je o crvenoj kombinaciji sačinjenoj od lagane verzije kaputa i haljine do koljena.

Kao što je to slučaj s brojnim modnim odabirima britanske princeze, i ovaj je već viđen na njoj - i to prije pet godina.

Savršeno skrojen kaput savršeno se podudarao s ekstravagantnimšeširom Lock & Co i lakiranim crvenim štiklama u špic, za koje se vjeruje da su djelo poznatog dizajnera obuće Gianvita Rossija.

Crveni outfit od glave do pete Kate je naglasila decentnim presijavajućim nakitom i raskošnom punđom koja je formom pratila zanimljive detalje i kroj šešira.

Zahvaljujući odabiru crvene kreacije i ovaj put pronašla je način da se istakne u moru uglednih uzvanika, no on opet nije pretjerano odskakao od njezina prepoznatljivog stila koji rijetko trpi odvažne modne eksperimente.