STAJLIŠ VOJVOTKINJA

Kate Middleton zablistala u idealnoj ljetnoj haljini na Wimbledonu

03.07.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Poput brojnih poznatih imena britanska miljenica Kate Middleton također nije željela propustiti novo izdanje teniskog turnira Wimbledon

Publiku u klubu All England, gdje se tradicionalno održava teniski turnir Wimbledon, redovito čine slavne osobe i članovi kraljevske obitelji koji se trude ostaviti dobar modni dojam na tribinama.

Vojvotkinji od Cambridgea navedeno je itekako pošlo za rukom prilikom dolaska na meč između engleske tenisačice Harriet Dart i amerikanke Christine McHale. Prvu grand slam pobjedu 22- godišnje tenisačice iz Londona, Kate Middleton na tribinama je slavila u zanimljivom modelu bijele haljine koja se, osim laskavim krojem, isticala detaljem crnih gumbi i puf rukavima.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovu idealnu ljetnu haljinu viđenu na Kate zaslužna je britanska dizajnerica Suzannah Crabb a spomenutu kreaciju, koja se u prodaji nalazi po cijeni nešto višoj od 15 tisuća kuna, Kate je začinila elegantnim kožnim remenom Alexandera McQueena.

Izdanje kreirano za praćenje teniskog meča, Kate je dodatno naglasila minijaturnom slamnatom torbicom koju, poput remena, potpisuje Alexander McQueen te kultnim Wayfarer naočalama brenda Ray Ban uz decentan model naušnica s potpisom Catherine Zoraide.

Besprijekoran stajling na tribinama britanska miljenica kompletirala je klasičnim crnim salonkama s blok petom za koje je zaslužan brend Piper.