OSVJEŽILA GARDEROBU

Kate Middleton zablistala u hlačama koje obožavaju modne ovisnice

07.05.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Dan nakon što je svijetom odjeknula vijest o dolasku prinove Meghan Markle i princa Harryja, Kate Middleton i princ William svojom pojavom uveličali su svečano događanje otvaranja King's Cup regate na pristaništu brodova Cutty Sark u jugoistočnom Londonu

Ponosan stric, princ William, okupljenim novinarima izjavio je kako se iznimno veseli susretu s nećakom 'u sljedećih nekoliko dana' kada se stvari malo primire, u šali nadodavši kako mu je drago što može izraziti dobrodošlicu svom bratu u društvo roditelja koji pate od manjka sna.

Na događanju kao što je otvaranje novog izdanja tradicionalne regate King's Cup, koju je 1920. godine utemeljio kralj George V., britanska miljenica Kate Middleton zablistala je u prigodnoj kombinaciji inspiriranoj nautičkom modom.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se povodom javnih angažmana često odlučuje za već viđene odjevne komade, Kate Middleton ovoga je puta dokazala suprotno, kraljevsku garderobu osvježivši mornarski plavim modelom popularnih hlača kulotica čiji je visoki struk dodatno naglašen detaljem bijelih gumbi.

Riječ je o modelu s potpisom londonskog brenda L.K. Bennett koji se u prodaji još uvijek nalazi po cijeni nešto višoj od 1200 kuna, a njega je Kate odlučila nositi uz klasičnu bijelu vestu s plavim prugicama i klasične salonke brenda Emmy London u identičnoj boji hlača.

Kako fokus ne bi bio isključivo na mornarski plavoj boji, britanska miljenica pobrinula se odabravši upečatljiv crveni model torbice clutch koji je već imala priliku nositi a koji, poput salonki, potpisuje brend Emmy London.

Iako svojim odjevnim kombinacijama rijetko odskače od konzervativnijeg stila odijevanja kojeg nalaže britanska kraljevska obitelj, Kate Middleton u posljednje vrijeme njeguje moderan i elegantan stil što mnogi pripisuju dolasku bivše američke glumice, Meghan Markle u kraljevsku obitelj.