ODMAH RASPRODANA

Kate Middleton zablistala u haljini od 350 kuna

18.03.2015 u 13:50

Bionic
Reading

Za posjet Dječjem centru Brookhill Kate Middleton odabrala je crnu haljinu s bijelim točkicama, a ona se, čim je lijepa vojvotkinja pokazala u njoj svoj trudnički trbuščić, rasprodala u svega nekoliko minuta

Iako bi trebala roditi krajem travnja, Kate Middleton i dalje neumorno sudjeluje u protokolarnim dužnostima pa je tako danas posjetila Dječji centar Brookhill u Woolwichu. Za tu je prigodu odabrala jednostavnu trudničku haljinu na preklop trendi uzorka na točkice kupljenu u popularnoj web trgovini Asos.

Haljinica koja je koštala svega 350 kuna rasprodana jesamo nekoliko minuta nakon što su se fotografije vojvotkinje pojavile u medijima.

U Asosu su, piše The Mirror, potvrdili kako će se haljina naći u prodaji čim obnove zalihe, najvjerojatnije već početkom sljedećeg tjedna. Jednostavnu haljinicu trendi točkastog uzorka Kate je kombinirala sa strukiranim kaputićem koji je nosila i prije nekoliko godina, dok je bila trudna s prvim sinom Georgeom, i svojim omiljenim parom crnih cipela na petu s potpisom Stuarta Weitzmana.

Britanska modna ikona još je jednim dokazala da može izgledati jednako sjajno u krpicama kakve nose 'obični smrtnici', ali i da zna vješto kombinirati skupe i jeftinije komade odjeće.

Kate Midddleton je poznata po svojoj ljubavi prema brendovima ulične mode, a dosad smo je puno puta imali prilike vidjeti u odjeći iz Zare, Reissa, Hobbsa, LK Bennetta i Topshopa. Jednako je poznat i Kate effect, jer čim se ona pojavi u nekoj krpici, ona se automatski rasproda.