modno recikliranje

Kate Middleton voli iz ormara izvući stare komade, a sad se pojavila u košulji staroj više od deset godina, koja za nju ima posebno značenje

13.05.2021 u 10:08

Bionic
Reading

Kate Middleton objavila je novi video YouTube kanalu koji je otvorila sa suprugom, princom Williamom, a mnogima je odmah zapala za oko Kateina modna kombinacija. Vojvotkinja od Cambridega, poznata po tome da određene omiljene odjevne komade nosi godinama, ovoga puta odjenula je nježnu bijelu košulju koju je nosila povodom objave zaruka s princem Williamom, prije više od deset godina

Elegantan, bezvremenski, ženstven i uvijek u skladu s prigodom – tako bi se mogao opisati stil Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea gdje god se pojavi pažnju privuče svojim modnim odabirom, a osim po dobrim modnim kombinacijama, Kate je poznata i po tome da je vrlo vješta u modnom recikliranju.

Nedavno su princ William i njegova supruga Kate najavili pokretanje osobnog YouTube kanala i time oduševili brojne obožavatelje. Novi video na njihovom kanalu prikazuje nasmiješenu Kate kako predstavlja 'Cancelled', druge u drugi u nizu telefonskih poziva koje je Vojvotkinja održala sa sudionicima projekta Hold Still. Knjiga 'Hold Still', koja predstavlja trajni zapis o pandemiji, nastala je u suradnji ljubiteljice fotografije vojvotkinje od Cambridgea i National Portrait Gallery.

Tim povodom Kate je zablistala u jednostavnoj kombinaciji koja zrači ležernom elegancijom. Crne hlače uparila je s nježnom bijelom bluzom ukrašenom čipkom, a mnogima je odmah zapelo za oko kako je to ista košulja koju je Kate nosila na fotografijama objave zaruka sa princem Williamom prije više od deset godina.

  • +7
Kate Middleton na fotografskoj radionici za djecu Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, Kate i William su nedavno proslavili desetu godišnjicu braka, a zaruke prije vjenčanj obznanili su zajedničkom fotografijom na kojoj se nježno grle i smiju. Na fotografiji koju je snimio Mario Testino Kate blista u bijeloj košulji, a jednako dobro u njoj izgleda i sada, više od deset godina kasnije. Bijela košulja brenda Whistles, prigodnog naziva 'Kate', kao i većina stvari koje Kate odjene, je rasprodana.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Stil vojvotkinje od Cambridgea tijekom posljednjih deset godina možda je evoluirao i postao kraljevski, no Kate nikada nije izgubila sklonost recikliranju odjeće. Poznata je po tome kako određene odjevne predmete nosi više puta, a često čak i godinama. Tako je plavi Alexander McQueen kaput odjenula najmanje četiri puta, a čini se kako Kateini omiljeni odjevni predmeti godinama zauzimaju posebno mjesto u njezinom ormaru. Naime, nedavno se prošetala u omiljenom joj čizmama koje nosi punih 17 godina, a brojne elegantne haljine te svečane oprave sa crvenih tepiha također rijetko odjene samo jednom.

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju