SKROMNA VOJVOTKINJA

Tajne stila Kate Middleton: Rado kombinira odjeću s potpisom svima omiljenog brenda pristupačnih cijena

06.05.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Modni stil Kate Middleton ne prestaje intrigirati zaljubljenice u modu, a dobro je poznato kako jedna od najpopularnijih članica britanske kraljevske obitelji s puno ukusa nepogrješivo kombinira skupocjene dizajnerske komade s odjećom iz svima dostupnih trgovina

Vojvotkinja od Cambridgea otkad je prije 10 godina ušla u englesku kraljevsku obitelj, ne prestaje inspirirati zaljubljenice u modu te je dobro poznat termin 'Kate efekt' koji opisuje trend da sve što odjene Kate Middleton munjevitom brzinom nestaje s polica trgovina.

Jedna je analiza pokazala i kako je Kate pozitivno utjecala i na domaće dizajnere jer često promovira britanske modne kreatore što je potaknulo prodaju njihovih proizvoda.

Tako se primjerice haljina koju je vojvotkinja odjenula povodom 10. godišnjice braka, romantična haljina nježno plave boje brenda Ghost koju je odjenula i prilikom posjete Pakistanu još tad odmah rasprodala

Stoga nimalo ne čudi da je upravo Kate Middleton prošle godine ponijela titulu najutjecajnije modne ikone u Velikoj Britaniji.

Vojvotkinja od Cambridgea, baš poput drugih zaljubljenica u modu, pametno kombinira dizajnersku odjeću s onima iz high street trgovina, što je kažu stilisti, upravo tajna dobroga stila.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Twitter / Ferrari / Profimedia

Sličan modni pristup ima i još jedna uvijek sjajno odjevena dama s kraljevskih dvora, španjolska kraljica Letizia koju vješto spaja odjeću renomiranih modnih kuća s onima poput Manga, Zare...

U mnogim je prigodama supruga princa Williama pokazala i svoju skromnu stranu pa osim što često reciklira nošenu odjeću, a puno je puta u svoje sjajne stajlinge bez greške inkorporirala i komade s potpisom brendova Boden ili Marks and Spencer, ali i Hrvaticama omiljenog brenda Zara, poznatog po trendi komadima po vrlo prihvatljivim cijenama.

Tako je efektni zeleni Zarin sako, Kate Middleton (39) nosila i prilikom video poziva na dan Sv. Patrika u ožujku, a kreacije najpoznatijeg španjolskog brenda je nosila i u mnogim drugim pojavljivanjima.

Nije odoljela ni drugim trendi komadima s potpisom Zare poput žutog pulovera, zelenih hlača, plavog sakoa, suknje gingham uzorka, plisirane haljine, espadrila i dr.