KRALJICA RECIKLIRANJA

Kate Middleton već treći put nosi istu haljinu

10.12.2014 u 10:26

  • +3

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britanska kraljica poznata je po recikliranju i prekrajanju svoje odjeće, a njezinu tradiciju nastavlja i Kate Middleton te i ona za službena pojavljivanja često zna odjenuti već viđene kreacije. Tako se u svom prvom službenom posjetu SAD-u Kate na svečanoj večeri pojavila u toaleti koju je prethodno nosila ne jednom, nego dvaput

Outfiti Kate Middleton pomno se prate, a lijepa vojvotkinja zbog svog je elegantnog i decentnog stila preko noći postala modna ikona.

Tijekom boravka u New Yorku Kate je za svečanu večeru u muzeju Metropolitan odabrala tamnoplavu svilenu toaletu s crnim baršunastim pojasom koja nosi potpis njezine omiljene britanske dizajnerice Jenny Packham.

No ovo nije prvi put da se vojvotkinja pojavila u spomenutoj haljini. Prvi put nosila ju je u listopadu 2013. na humanitarnoj večeri 100 Women in Hedge Funds, da bi je zatim ponovo odjenula u veljači ove godine, kad je u njoj zablistala na događaju održanom u The National Portrait Gallery.


Iako je u petom mjesecu trudnoće, Kate je bez problema i za službeni posjet SAD-u odjenula istu lepršavu haljinu, a trudnički trbuščić još joj se ne nazire. Za razliku od prijašnjih puta, za večeru u New Yorku Kate je kosu zavezala u nisku punđu, a jedini ukras bile su joj viseće smaragdne naušnice.