VEĆ VIĐENO

Kate Middleton u kompletu koji je nosila i prije udaje

06.02.2017 u 15:19

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Omiljena britanska princeza, Kate Middleton, posjetila je osnovnu školu Mitchell Brook u sklopu svojeg projekta o širenju svjesnosti koliko je važno mentalno zdravlje, a među mališane je stigla u crvenom kompletu koji je do sada nosila više puta

Projekt Place2Be je jedan od osam glavnih koje pokriva kampanja Heads Together, a zajedno ih vode Kate Middleton uz prinčeve Willama i Harryja. Nasmijana i dobro raspoložena Kate Middleton je u londonsku školu stigla zajedno sa suprugom, no britanski mediji odmah su uočili da opet reciklira odjeću.

Po prvi put štedljiva je princeza crveni komplet talijanske dizajnerice Luise Spagnoli nosila dva mjeseca prije udaje kada je u veljači 2011. s princem Williamom posjetila sveučilište St. Andrews u Škotskoj, koje je i sama pohađala. Tada je kompletić kupljen u njezinoj omiljenoj londonskoj trgovini i to je očito bila jako dobra investicija od 3.300 kuna.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U 2015. isti komplet poslužio je Vojvotkinji u Buckinghamskoj palači tijekom primanja pripadnika britanskih zračnih snaga. Godinu dana ranije Kate Middleton je crveni vuneni sako i suknju s crnim gumbima i remenom spakirala za službeni posjet Novom Zelandu te je i tada nosila crnu malu torbicu uz klasične crne štikle.

Otkako je kupila upečatljivi komplet i udala se za princa Williama Kate je promijenila imidž te postala prava elegantna dama koju mnogi smatraju dostojnom nasljednicom prerano preminule princeze Diane.