LIJEPA TRUDNICA

Kate Middleton u jednom danu pokazala dva modna lica

23.11.2017 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon kraćeg javnog izbivanja Kate Middleton vratila se kraljevskim dužnostima koje je ovaj put odradila u društvu supruga, princa Williama

U društvu princa Williama britanska miljenica Kate Middleton posjetila je pogon za proizvodnju Jaguar Land Rovera u Birminghamu, a trudnički stajling ovaj je put kreirala crnim odjevnim komadima.

Pregledavši ponudu u ormaru, Kate je izvukla crni kaput brenda Goat s bijelim detaljima i specifične siluete iz 60-ih. Poznata kao velika ljubiteljica modnog recikliranja, britanska miljenica spomenuti kaput već je imala priliku nositi u posjetu New Yorku 2014. godine i tijekom trudnoće s princezom Charlotte.

Tom prigodom efektan primjerak kaputa Kate je nosila uz crne najlonke i visoke potpetice, a ovaj put je odabir pao na tajice i čizme do koljena s potpisom brenda Russell and Bromley i dodatkom stabilne, blok pete.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nešto kasnije tog dana Kate se zaputila na stadion nogometnog kluba Aston Villa u Birmighamu te se imala priliku susresti s grupom zaposlenika i predstavnika kraljevske fondacije Coach Core, osnovane 2012. godine, kojoj je cilj pomoći mladim ljudima u građenju karijere sportskih trenera.

U odnosu na elegantno, formalno izdanje predstavljeno ranije tog dana, Kate se dolaskom na stadion odlučila za ležernu sportsku kombinaciju. Crne traperice skinny kroja nosila je uz dolčevitu, a cjelokupno izdanje zaokružila je tenisicama New Balance i crvenom pernatom jaknom brenda Perfect Moment.

Lijepa 35-godišnja vojvotkinja trebala bi roditi u travnju iduće godine treće dijete, a uska crna dolčevita istaknula je njezin trudnički trbuščić koji tek postaje vidljiv.