BAJKERSKI ŠIK

Kate Middleton se ovo ne bi usudila: kraljica u koži i zakovicama

14.11.2016 u 14:04

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia poznata je po svojoj ljubavi prema pristupačnim modnim brendovima i recikliranju svojih outfita. Ljepotica na kraljevskom tronu čijim venama ne teče plava krv isto tako voli se poigravati s modom pa nerijetko njezinim odjevnim kombinacijama dominiraju neočekivani komadi poput hlača ili haljine od kože

Lijepa kraljica, koja je prije udaje za današnjeg španjolskog kralja bila uspješna politička novinarka, rado nosi krpice s potpisom njemačke modne kuće Hugo Boss, ali i španjolskih high street brendova poput Manga, Zare, Massima Duttija i ostalih brendova iz koncerna Inditex.

Na tradicionalnoj dodjeli novinarskih nagrada 'Francisco Cerecedo' koja se održala u Madridu kraljica Letizia pojavila se odjevena u crno od glave do pete. Klasične crne hlače na crtu s Bossovim potpisom podignula je neobičnim, pomalo rokerskim topom – kožnom crnom bluzom koju krase brojne srebrne zakovice u struku, oko vrata i na rubu rukava.

U istom stilu bila je i njezin crna torbica sa zakovicama koja također dolazi s potpisom španjolskog brenda Uterque, još jednog modnog hita grupacije Inditex, a stajling inspiriran bajkerskim šikom ublažila je ženstvenom frizurom i klasičnim crnim lakiranim stiletto štiklama domaćeg brenda Magrit.

Postojeću garderobu trendi kraljica često osvježava komadima iz lanaca ulične mode, a vidljiva je i njezina strast prema trendi cipelama i modnim dodacima te komadima od kože.

Nekoliko je puta već viđena u identičnim kožnima haljinama Huga Bossa, koje ima u dvije različite nijanse, sivkastoj i boji crnog vina. Nije mogla odoljeti ni kožnim crnim hlačama culotte brenda Uterque, koje je također nosila u nekoliko prigoda kombinirajući ih s jaknom Caroline Herrere u efektnoj pink nijansi.