VOLI EKSPERIMENTIRATI

Jedina kraljica na svijetu koja je luda za kožnim hlačama

15.04.2016 u 10:33

  • +7

Kraljica Letizia u kožnim hlačama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia već je nebrojeno puta pokazala da se zbog titule ne mora odijevati formalno, a pomaknuti stylinzi, koji su zapravo većinom besprijekorni, svrstali su je među najbolje odjevene dame s kraljevskih dvora

Osim što ima smisla za igru modom i bira detalje zbog kojih nikako nije tipična kraljica, Letizia je poznata po reciklaži omiljenih komada, a baš kao i druge slavne dame, rado će odjenuti i povoljnije krpice iz Zare ili drugih high street brendova.

Upravo su crne kožne hlače culotte kroja jedan od komada zbog kojih je Letizia modna ikona i posebna kraljica. Majka dviju djevojčica ove je hlače nosila drugi put i uz male promjene složila styling kojim su one dominirale.

Prije gotovo dva mjeseca kraljica je nosila culotte hlače iz limitirane proljetno-ljetne kolekcije španjolskog brenda Uterque na otvaranju umjetničkog sajma ARCO u Madridu. Uz trendi štikle s vezicama, bez kojih se ove sezone ne mogu kupiti gotovo nijedne balerinke, Letizia je hlače s rokerskim štihom kombinirala s konzervativnom bijelom košuljom omiljenog joj brenda Hugo Boss. Monokromnoj kombinaciji dodala je boju torbom, sakoom i ružem u roza nijansi.

Kožne culotte hlače s upečatljivim patentnim zatvaračem sigurno su joj jedan od najdražih komada koje trenutno ima u ormaru jer ih je odabrala i za službeno primanje u kraljevskoj palači Zarzuela u Madridu. Kako i priliči dnevnoj kombinaciji, make-up je bio blaži, štikle klasičnije, a tamnija bluza s printom manje upečatljiva.

Outfit je zaokružila crvenim sakoom i opet blistala u netipičnim hlačama za kraljicu koja održava službena primanja u palači.