dAMA U BIJELOM

Kate Middleton ponovno iskazala modnu skromnost: Na kraljičinom jubileju osvanula u već viđenoj haljini, a stajling začinila detaljem u čast princeze Diane

02.06.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete službeno je započela, a iako se vjerovalo da će Kate Middleton na ovom velikom događanju osvanuti u dosad neviđenom izdanju i ovoga puta iskazala je svoju modnu skromnost

Nošenje već viđenih odjevnih komada postala je uhodana praksa za britansku miljenicu, od koje ne odustaje ni kada je riječ o platinastom jubileju kraljice Elizabete.

Tradicionalnom vojnom paradom Trooping the Colour započelo je četverodnevno slavlje u čast 70- godišnje vladavine Elizabete na engleskom tronu, a tim povodom Kate Middleton do balkona Buckinghamske palače zaputila se u kočiji, u izdanju kojim je potpuno dominirala bijela boja.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Iako su britanski mediji nagađali kako će Kate u povodu kraljičine proslave osvanuti u dosad neviđenom izdanju, navedeno se nije dogodilo.

Za praćenje vojne parade Trooping the Colour s balkona Buckinghamske palače, Kate je iz ormara izvukla bijelu kaput-haljinu s potpisom omiljenog brenda, Alexandera McQueena, a u njoj je posljednji put ugledana prošle godine tijekom summita skupine G7 u Cornwallu.

Ovu haljinu naglasila je neizostavnim šeširom odlučivši se za plavo-bijeli model dizajnera Philipa Treacyja, a cjelokupno izdanje učinila je posebnim dodatkom prepoznatljivih naušnica od plavih safira kakve je nosila britanska princeza Diana.