ležerno izdanje

Kate Middleton ponosno istaknula atletsku figuru

14.02.2017 u 19:42

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na druženje s lokalnim kadetima i djecom u zračnoj bazi Kraljevskih zračnih snaga, britanska miljenica Kate Middleton stigla je u ležernoj kombinaciji u znaku upečatljiva blejzera

Kao kraljevski pokrovitelj i počasna zapovjednica RAF-Air kadeta, Kate Middleton pojavila se u bazi u rijetko ležernom izdanju.

Atletsku figuru, Kate je istaknula klasičnim, crnim trapericama skinny kroja uz upečatljiv primjerak crvenog blejzera i crne dolčevite.  Spomenuti blejzer, koji se u prodaji nalazi za nešto više od 6 tisuća kuna, djelo je brenda Philosophy di Lorenzo Serafini, a njegov vojni izgled ove je sezone posebno poželjan.

Klasičan par cipela na potpeticu, Kate je ovaj put odlučila ostaviti u palači, odlučivši se za model ravnih čizama do koljena koji se pokazao dobitnim rješenjem u aktivnostima poput letenja i vježbanja s mlađahnim kadetima.

Kako bi cjelokupnoj kombinaciji dodala notu luksuza, Kate se odlučila za dodatak dijamantnih naušnica dizajnerice Kiki McDonagh koje se nalaze u prodaji za nešto više od 19 tisuća kuna.