stiže hladno vrijeme

Kate Middleton pokazala kako nositi bijelu košulju tijekom hladnijih dana

04.10.2023 u 16:26

  • +2

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Omiljena britanska princeza vratila se svojim kraljevskim dužnostima prije nekoliko tjedana pa je opet počela nizati sjajne poslovne kombinacije koje rado 'kopiramo'. Ovaj put odlučila se za bijelu košulju i sive odjevne komade

Kate Middleton danas je pomogla pakirati pakete hrane i odjeće s mladim Ukrajincima koji su stigli u Ujedinjeno Kraljevstvo prošle godine bježeći od rata. Paketi će biti dostavljeni u Ukrajinu i podijeljeni obiteljima koje su izravno pogođene ratom.

Baveći se dobrotvornim radom, Middleton je još jedanput pokazala solidarnost s onima u nevolji. To je posljednji u nizu događaja kojima su Kate i princ William pridružili kako bi pokazali svoju solidarnost s Ukrajinom.

Za prohladno je listopadsko jutro odabrala kombinaciju koju ćemo 'kopirati' i u našu garderobu jer, osim što izgleda chic, osigurava toplinu!

Klasičnu je bijelu košulju kombinirala uz odjevni komad koji dosad nije nosila u javnosti, a to je sivi vuneni prsluk uz koji je kombinirala i sive vunene hlače. Na 'frajerski' je način podignula kragnu košulje pa je sivoj kombinaciji udahnula moderan štih posve drugačiji od onog na što smo navikli. Uz to, simbolično je nosila i mašnicu u ukrajinskim bojama - žutoj i plavoj.

U rujnu 2022. Kate je održala posebnu audijenciju kod prve dame Ukrajine Olene Zelenske u Buckinghamskoj palači, koja je otputovala u UK kako bi prisustvovala pogrebu kraljice Elizabete.

kraljevska krema

Pogledajte tko je sve pozvan u Buckinghamsku palaču uoči krunidbe

Pogledaj galeriju