ŠEST DANA TJEDNO

Zašto George, Charlotte i Louis idu u školu i subotom

03.10.2023 u 08:36

Bionic
Reading

Mnogi obožavatelji kraljevske obitelji ostali su u čudu kada su princ i princeza od Walesa objavili kako će svo troje njihove djece od sada pohađati školu Lambrook, koja se nalazi u neposrednoj blizini njihovog doma u Windsoru

Prinčevi George i Louis te princeza Charlotte sa svojim vršnjacima pohađaju privatnu školu Lambrook, koja se nalazi nedaleko od njihovog doma u Windsoru. Riječ je o uglednoj školi, u koju ne može baš svatko upasti, no s druge strane iznenadila je britansku javnost zbog jedne stavke koja nije uobičajena za njihovu djecu.

Naime, učenici škole Lambrook u školskim klupama sjede čak šest dana u tjednu, uključujući i subotu, što i nije baš uobičajeno.

'Tempo je poprilično intenzivan, osobito za one najmlađe, šestogodišnjake i sedmogodišnjake. Za njih je tjedan uistinu dug', otkrila je Melanie Sanderson, glavna urednica vodiča za škole.

U AKCIJI

Princ Louis ne prestaje oduševljavati: Pogledajte kako je s obitelji proveo dan u igri

Pogledaj galeriju

Za razliku od ostalih škola, školovanje u Lambrooku se uvelike razlikuje od onog u javnim školama, budući da za svoje polaznike imaju golf terene, bazen, kazalište, sportske terene, ali i različite umjetničke studije, što je idealno za one najmlađe da pronađu što im najbolje odgovara.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

'Već svi znamo da članovi kraljevske obitelji obožavaju igre na zraku, zbog čega je ova škola smještena daleko od grada idealna za to. Imaju hektare i hektare polja na kojima mogu istraživati i igrati se na svakom odmoru', dodala je stručnjakinja i napomenula kako u Lambrooku od malih nogu uče i kako pomoći bližnjem, prikupljaju sredstva za zajednicu, a njihovi nadređeni ulažu puno truda na to kako bi im pokazali u kakvim privilegijama mogu uživati.