SVE JE ODVAŽNIJA

Kate Middleton modno iznenadila zabavnim stajlingom

19.10.2016 u 09:52

  • +4

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea s britanskom kraljevskom obitelji ugostila je sportaše koji su sudjelovali na paraolimpijskim igrama u Riju, a ovoga puta modno se odvažila i Buckinghamskom palačom prošetala u crvenim štiklama

Čini se da je Kate Middleton odlučila zamijeniti svoje omiljene nude štikle L. K. Bennetta puno upečatljivijim parom pa je za službeni susret održan u Buckinghamskoj palači plijenila pažnju u crvenoj boji.

Crvene štikleGianvito Rossi od brušene kože Kate je već nosila pri nedavnom posjetu Kanadi, baš kao i Miu Miu torbicu u istoj boji. Upečatljive štikle i mala elegantna torbica lijepo su upotpunili stajling Vojvotkinje, posebno što je odabrala i haljinu jedne od njoj najdražih modnih kuća - Alexander McQueen.


Bijela lepršava haljina posuta je crvenim makovima, a kako Kate uvijek voli birati komade kojima na neki način može pokazati patriotizam ili pak odati počast zemlji u kojoj trenutno boravi, njezin odabir vrlo je logičan, budući da se u Velikoj Britaniji inače obilježava 'Dan makova' kada se sjećaju svih poginulih sunarodnjaka.

449089,448988,448847,448917

Uz pastelne tonove koje najčešće bira kod kompletića ili haljina za službene protokole, crvena je boja definitivno njezin najhrabriji odabir, posebno kada nosi tako elegantnu haljinu pokojnog Alexandera McQueena.


A da je to boja kojom ističe svoju modnu hrabrost, potvrdila je i haljinom londonske modne kuće Preen, koju je dizajnirao Thornton Bregazzi, a Kate je zablistala u crvenom od glave do pete na prijemu s vlastima Britanske Kolumbije tijekom kanadske turneje.