UGODNO IZNENADILA

Kate Middleton kakvu još nismo vidjeli

25.02.2016 u 12:44

Bionic
Reading

Tijekom radnog posjeta Edinburghu vojvotkinja od Cambridgea pozornost je plijenila odjevnim kombinacijama, ali i dobrim raspoloženjem za što je bilo zaslužno druženje s najmlađima budući da je tijekom posjeta Škotskoj promovirala važnost tjelesne aktivnosti kod djece

Za posjet neprofitnoj udruzi Place2B Kate Middleton odabrala je tamnozeleni kaput talijanske modne kuće Max Mara koji je već nosila krajem prosinca prošle godine. Ispod elegantnog ženstvenog kaputa nosila je crnu dolčevitu i suknju od tvida relativno nepoznatog britanskog brenda Le Kilt.

Tijekom službenih posjeta lijepa vojvotkinja često garderobom odaje počast sredini koju posjećuje pa je tako u Škotsku stigla u modernijoj verziji kilta. Nosila je sivu suknju klasična škotskog uzorka, s kožnim kopčama i ukrasnom iglom. Suknja nosi potpis novog londonskog brenda Le Kilt koji je prije dvije godine osnovala Samantha McCoach čija se baka bavila proizvodnjom kiltova u Škotskoj. Londonski brend tradicionalnoj je škotskoj odjeći podario moderan štih, a dizajnerica ne krije koliko je ponosna što je njezinu kreaciju odjenula Kate Middleton.

'Divno je što nosi moj dizajn, sjajno je vidjeti da vojvotkinja podupire nove modne brendove. Budući da radim s puno radionica i proizvođača u Velikoj Britaniji, to je odlična vijest za sve nas', rekla je dizajnerica Samantha McCoach i dodala da joj se jako sviđa kako je Kate kombinirala kilt s kaputom prestižnog talijanskog modnog brenda. 'Volim Max Maru i još uvijek imam predivan kaput od devine dlake s potpisom Max Mare koji sam kupila u jednom second hand shopu još za vrijeme studija.'

Kate je vrlo brzo iz kilta i trendi kaputa uskočila u rijetko viđeno izdanje - udobnu trenirku. Kako bi potaknula mlađe generacije da se bave sportom, s njima je vježbala, a pokazala je da je vješta s reketom na teniskoj radionici s Judy Murray, majkom poznatog tenisača Andyja Murrayja.

Kate se pritom i vidno dobro zabavljala, a za sportski izgled odabrala je tenisice Asics Gel Solution Speed 3 , bijeli top iz Nikea i crnu trenirku još jednog malo poznatog londonskog brenda sportske odjeće Monreal London. Taj je brend prije tri godine pokrenula bivša tenisačica i dizajnerica koja je svojedobno radila u Donni Karan i Calvinu Kleinu, Stefani Grosse koja danas dizajnira isključivo modernu sportsku odjeću.