MODERNA PRINCEZA

Kate Middleton izgleda sjajno i kad igra na sigurno

29.03.2017 u 10:46

  • +4

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža / Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kate Middleton bila je glavna zvijezda gala večere koja se održala u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta i u večernjoj haljini omiljenog londonskog brenda modno je zasjenila čak i fashionisticu Alexu Chung

Vojvotkinja od Cambridgea pokroviteljica je Nacionalne galerije od 2012., a za svečano je događanje odabrala elegantnu kreaciju od čipke smaragdnozelene boje. Duga haljina od čipke s posebno ukrašenim rubovima rukava i ovratnika te damskim tankim pojasom u struku s potpisom je njenog omiljenog londonskog brenda Alice Temperley.

Kako pišu britanski mediji, istu haljinu nije moguće kupiti putem interneta pa je ovaj model vjerojatno posebno rađen za Kate Middleton koja kreacije Temperley nosi već godinama.

Moderna princeza stajling je upotpunila i glamuroznim detaljima. Večernja ručna torbica zlatnog sjaja s potpisom je brenda Wilbur & Gussie i košta nešto više od 1.600 kuna. Uz skupocjene naušnice Kiki McDonough, još je malo glamura dodala i zlatnim štiklama dizajnera Jimmyja Chooa, a njegove modele na crvenom tepihu također rado nose mnogobrojne holivudske ljepotice.

Čini se da je Kate trenutačno draga upravo smaragdnozelena boja jer je prije desetak dana nosila kaput u istoj nijansi tijekom obilježavanja irskog nacionalnog praznika sv. Patrika. Vojvotkinja od Cambridgea tada je nosila kaput rađen posebno za nju još jedne omiljene dizajnerice - Catherine Walker. Zelenu boju sigurno je odabrala namjerno kako bi odala počast irskom prazniku, a sve nijanse zelene besprijekorno joj pristaju.