U ŠESTOM TJEDNU

Kate Middleton ipak je trudna?

16.11.2011 u 21:10

Bionic
Reading

Čini se da princ William i Kate Middleton imaju velik razlog za slavlje, budući da je vojvotkinja navodno već šest tjedana u drugom stanju

In Touch Weekly objavio je da je Kate u šestom tjednu trudnoće. Informacije mu je odao insajder iz kraljevske palače koji se dosad pokazao pouzdanim u otkucavanju vijesti te je točno dojavio medijima gdje će mladi par otići na medeni mjesec, kao i što je kraljica poklonila Kate.

Kate je, prema njegovim riječima, definitivno trudna i već uvelike priprema ne jednu, već tri dječje sobe, i to u Nottingham Cottageu, gdje sada mladi kraljevski par, jednu u njihovu domu u Walesu i jednu u palači Kensington koja se trenutačno preuređuje.

Iako je Kate tek mjesec i pol dana trudna, par je navodno već odabrao imena.

'Žele nešto tradicionalno, a ako bude dečko, u igri su imena Edward, Philip i Michael, te Alice i Rose za curicu. Budući da su se pravila nasljeđivanja krune nedavno promijenila, pa će odsad krunu nasljeđivati prvorođeno dijete bez obzira na spol, William se nada da će dobiti kćerkicu, a i njegov otac princ Charles jako bi volio dobiti unuku', kaže očito dobro upućeni insajder.