MODNI DVOBOJ

Kate Middleton ima razloga za strah, konkurencija joj je opaka

09.11.2016 u 17:10

  • +16

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon šuškanja i službeno je potvrđeno kako se princ Harry već nekoliko mjeseci viđa s američkom glumicom Meghan Markle, a svi se pitaju hoće li ova ljepotica biti konkurencija omiljenoj Kate Middleton

Nova odabranica princa Harryja tri je godine starija vrlo atraktivna američka glumica, 35-godišnja Meghan Markle i zvijezda serije 'Suits', a zbog tamne kose, lijepih crta lica i vitke linije, javnost ju je odmah usporedila s vojvotkinjom od Cambridgea, inače suprugom njegova brata i prijestolonasljednika Williama.

Kate Middleton omiljena je britanska princeza, iako joj publika i kritika ponekad predbacuju da ima dosadne stajlinge, a sada će biti zanimljivo vidjeti kako će se u kraljevskoj obitelji snaći Meghan Markle.

Osim što postoje fizičke sličnosti s Kate Middleton, koju zbog toga mediji već nazivaju američkom verzijom Kate Middleton, mnoge zanima čime je Meghan osvojila Harryja jer su do sada njegove odabranice redom bile vrckave plavuše.


A kako elegantna američka zvijezda voli lijepe haljine s potpisom Victorije Beckham ili Lanvina, čini se kako je na dobru putu da postane barem jednako omiljena kao Kate Middleton. Polako ali sigurno gradi svoj imidž mlade i uspješne žene koja se bori za ženska prava, sudjeluje u humanitarnom radu i sve to odrađuje u primjerenim outfitima.

I po njezinu profilu na Instagramu vidi se da voli mladenačku eleganciju, a ako ovako nastavi, profinjen stil odijevanja mogla bi izbrusiti taman na vrijeme pred veliki dan, ako ostane s vragolastim Harryjem i službeno uđe u Kensingtonsku palaču


Osim mudro odabranih haljina, kojima u prvi plan često stavlja vitke i isklesane noge, zgodna Amerikanka suvereno vlada i važnijim događanjima pa na crvenom tepihu djeluje poput prave dive.

U njenom se ormaru tako već nalaze lijepe kreacije s potpisom Dolce & Gabbana, izazovni modeli poput srebrne seksi haljine Misha Nonoo, ali i jednostavne crne kreacije kakvu je nosila na ovogodišnjem Wimbledonu i pokazala da se zna prigodno odjenuti.

#FBF to fun times in #NY for my site @thetigofficial ??

Fotografiju objavljuje Meghan Markle (@meghanmarkle)


I sama kaže da je s vremenom naučila što joj stoji bolje i da joj neće nužno dobro stajati ako joj se sviđa.

Za MatchesFashion.com otkrila je još jedan trik kako bira odjeću: 'Nosite ono u čemu se osjećate ugodno, a znate da se nećete zapitati što vam je bilo kada se ugledate na fotografiji nekoliko godina poslije.'

Lijepa glumica kaže kako joj se jako sviđa francuski šik i također voli klasične komade, baš kao što ih vrlo rado nosi i Kate Middleton. Uza sve to, ova mlada ljepotica može se pohvaliti i svojim dizajnerskim pokušajima jer je dizajnirala kolekciju za brend Reitmans.