USPJEŠNA RECIKLAŽA

Kate Middleton ima identičan styling kao i prije tri godine

19.11.2015 u 12:43

Bionic
Reading

Najpopularnija osoba u britanskoj kraljevskoj obitelji Kate Middleton održala je govor u Londonu na konferenciji Place2Be’s Headteacher pojavivši se u identičnom stylingu kakav je nosila prije tri godine

Lijepa 33-godišnja brineta reciklirala je efektno izdanje iz 2012. Uostalom, zašto mijenjati uspješnu formulu.

Kate je golublje sivu haljinu s peplum detaljem, optočenu ukrasnim kamenjem u tirkiznoj i zlatnoj boji s potpisom britanskog dizajnera Matthewa Williamsona ponovo nosila, i to uz iste cipele i clutch od tamnozelene brušene kože.

Da nije elegantnog sata na ruci i frizure sa šiškama, teško da bi itko pogodio koja je fotografija iz travnja 2012., a koja iz studenog 2015. Upečatljivo izdanje ovaj put odabrala je za gostovanje na konferenciji Place2Be Headteacher na kojoj je održala i troipolminutni govor koji je sama napisala što je ujedno bila i rijetka prilika da joj se čuje glas.

'Imala sam sreće. Moji roditelji i učitelji pružili su mi prekrasno i sigurno djetinjstvo, u svakom sam trenutku znala da sam voljena, da me cijene i slušaju. No nažalost mnoga djece nisu te sreće. Radeći na području ovisnosti, vidjela sam nebrojeno puta da su korijeni lošeg mentalnog zdravlja u odrasloj dobi uvijek prisutni u neriješenim izazovima iz djetinjstva', rekla je u govoru.