KRALJEVSKI PLAVA

Kate Middleton i u jednostavnoj haljini izgleda poput princeze

18.11.2015 u 16:29

Bionic
Reading

Britanska princeza Kate za potrebe javnih pojavljivanja ponovno je pokazala svoj klasičan stil odijevanja ne odustajući od kraljevski plave boje koja je postala njezin zaštitni znak

Za potrebe nagrada Fostering Excellence u Londonu, Kate se pojavila u haljini kraljevski plave boje marke Saloni koju je vješto naglasila crnim detaljima poput uskog remena, cipela od brušene kože i torbicom.

Jednostavnom haljinom izrazito plave boje Kate je dokazala kako može izgledati potpuno drukčije ako je pravilno naglasite s par modnih dodataka. Uskim crnim remenom dodatno je naglasila svoju vitku liniju. Klasičan stil koji već dulje vrijeme njeguje britanska princeza se nije libila pokazati i kad je u pitanju styling frizure. Ovaj se put odlučila za poluraspuštenu frizuru i lagane valove koji su joj prekrivali decentne zlatne naušnice.

Nagrade Fostering Excellence na kojima pojavila princezaKate u društvu supruga princa Williama prepoznaju i slave izvanredan uspjeh udomiteljske skrbi u Velikoj Britaniji. Osim pojavljivanja na dodjeli nagrada, Kate se našla i u ulozi prezenterice prilikom koje je održala inspirativan govor za sve uzvanike.

Kasnije su posjetili i francusko veleposlanstvo kako bi iskazali suosjećanje i odali počast svim žrtvama prošlotjednog terorističkog napada u Parizu. Kraljevski par tijekom obavljanja dužnosti također je s javnosti podijelio novost o putovanju u Indiju koje je na redu na proljeće iduće godine.