KRALJICA SA STILOM

Kate Middleton dobila opaku konkurenciju

28.01.2016 u 14:29

  • +11

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima pozornost privlači modnim odabirima i s razlogom je smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora. Lijepa kraljica rodom iz Argentine u posljednje vrijeme oduševljava hrabrim i pomalo neuobičajenim modnim odabirima

Od početka ove godine kraljica Maxima već je uspjela nekoliko puta zadiviti odjevnim izdanjima bilo da se radi o dužnostima i sastancima ili večernjim događanjima. Tako je nedavno zasjala u prelijepoj haljini Nine Ricci na koncertu u društvu supruga Willem-Alexandera i belgijskog kraljevskog para.

Prošle godine nizozemski kraljevski par bio je primijećen na proslavi u povodu 200 godina Kraljevine Nizozemske jer je Willem-Alexander nosio kravatu u istoj pastelno roza nijansi kao što je bila lijepa haljina kraljice Maxime, a ona je samo nastavila niz modnih uspjeha.

Najnovija je modna kombinacija kojom je privukla pažnju i opasno konkurira najbolje odjevenim damama s kraljevskih dvora kombinezon s potpisom talijanske modne kuće Etro.

Kraljicu Maximu bilo je nemoguće ne primijetiti na službenom otvaranju 45. Internacionalnog filmskog festivala u Rotterdamu. Razigrani kombinezon s uzorkom i širokim povezom u struku dokaz je da će kraljica ove godine sigurno biti visoko na listi najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora. Ako nastavi birati ovako smjele kombinacije, lako bi mogla prestići i miljenicu Kate Middleton koja u posljednje vrijeme igra na klasiku i sigurne odjevne kombinacije po pravilima kraljevskih dvora. Vojvotkinja od Cambridgea imala je prilike upoznati nizozemsku kraljicu Maximu te su zajedno uslikane prošle godine na Danu sjećanja u sličnim crnim izdanjima.

Kraljica Maxima inače rado nosi i druge poznate brendove poput Valentina ili Prade, ali je poznato da za važna događanja povjerenje često daje belgijskoj modnoj kući Nathan, a tako rade i njene kćeri Amalia, Alexia i Ariane.