RAZNJEŽENA VOJVOTKINJA

Kate jedva čeka postati mama

04.07.2011 u 09:50

Bionic
Reading

Na susretu s mladim obožavateljima u Kanadi, raznježena vojvotkinja od Cambridgea priznala je da razmišlja o bebi

Vojvotkinja od Cambridgea progovorila je o svojim nadama da zasnuje obitelj kad je upoznala oca lijepe dvogodišnje djevojčice Raffaele, britanskog ekspatriota Davida Cheatera tijekom šetnje Quebecom. Kad je Cheater zaželio vojvotkinji svako dobro u naporima u zasnivanju obitelji, ona mu je zahvalila riječima: 'Da, i ja se nadam.'

To je prvi put da je Kate javno progovorila o tome da želi djecu, iako je njezin suprug William više puta ponovio da bi željeli imati obitelj.
Ako slijedi kraljevski ritam, mogla bi roditi prijestolonasljednika prije travnja iduće godine. William je rođen 21. lipnja 1982 , oko 11 mjeseci nakon što su se njegovi roditelji princ i princeza od Walesa vjenčali u srpnju 1981. I kraljica Elizabetha rodila je Charlesa 14. studenog 1948, nešto manje od godinu dana nakon udaje za vojvodu od Edinburgha u studenom 1947.

Kate je u Kanadi svojim šarmom osvojila podjednako mlade i stare na kraljevskoj turneji u Kanadi koja ih je dovela do Quebeca.

Par je posjetio kvebečki Turistički i hotelski institut u Montrealu u kojem su pokušali skuhati birana jela na pravom malom masterchef tečaju. U Quebecu je William dočekan toplim pljeskom nakon što je održao kratki govor na francuskom jeziku zahvalivši publici na strpljenju zbog njegovog naglaska.