MODNI SAVJETI

Kate bira odjeću uz pomoć stilskog konzultanta

24.06.2011 u 08:16

Bionic
Reading

Dakle, tako vojvotkinja od Cambridgea uspijeva uvijek izgledati elegantno! Kate nema stilista, niti garderobijerku, ali je prije putovanja u SAD i Kanadu angažirala stilske savjetnike u svojim omiljenim trgovinama

Kate koristi usluge stilskih savjetnika u svojim omiljenim londonskim trgovinama, Selfridges i robnoj kući Harvey Nichols koje na svojim policama nude njezine omiljene marke, piše časopis Grazia. Oni će joj pomoći pripremiti garderobu za njezin prvi službeni kraljevski posjet SAD-u i Kanadi.

Catherine, tvrdi Grazia, koristi usluge istog stilskog konzultanta kao i njezin suprug, princ William i njegov brat, princ Harry, kada trebaju odraditi božićni šoping. No njezina odluka da kupuje odjeću u prestižnim i luksuznim trgovinama pokazuje da se zbog dizajnerskih komada ipak udaljila od svojih omiljenih marki kao što su Reiss, Whistles i LK Bennett.

Stilski savjetnik u dućanu može dati korisne savjete kada je riječ o tome kako neki komad odjeće pristaje, no nije prava zamjena za stilista. 'Osobni savjetnik će vam pomoći odabrati odjeću po vašim uputama, no stilist će biti kreativniji i odrediti vaš stil', objašnjava se u modnom časopisu Grazia.

'Zanimljivo je kako je Kate uvjerena da može biti sama svoj stilist. Njezini modni izbori pokazali su da to uspješno radi.' Stilski savjetnici besplatni su za kupce, no termini se moraju tjednima unaprijed rezervirati.