KOJOJ BOLJE STOJI?

Svi su gledali samo u nju, a kako i ne bi kad se pojavila u ovom

22.05.2017 u 13:04

Bionic
Reading

Iako je uspjela postati glavna zvijezda humanitarne zabave u Cannesu, Kendall je novim izdanjem mnoge podsjetila na već viđeno na kolegici s modnih pista Karlie Kloss

Humanitarna zabava Fashion For Relief, koja se 12. godinu zaredom održava u sklopu filmskog festivala u Cannesu, tradicionalno je okupila mnoštvo zvjezdanih imena, uključujući neke od najvećih supermodela današnjice.

Na crvenom tepihu uoči modne revije humanitarnog karaktera istaknula se članica klana Kardashian Kendall Jenner u kombinaciji dramatičnog topa i vrućih hlačica, netipičnog odabira za takva događanja.

Visoko rezani top na jedno rame s dramatičnim detaljima i dodatkom velikog šlepa potpisuje francuski dizajner Alexander Vauthier, a cjelokupno izdanje naglasila je blještavim remenom na traper šorcu, ogrlicama srebrnog odsjaja i lakiranim cipelama u špic koje potpisuje Sergio Rossi.

  • +7
Kendall Jenner i Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Za sličnim stilističkim trikom krajem prošle godine povela se američka manekenka Karlie Kloss koja se, u odnosu na kolegicu s modnih pista, odlučila za par visoko rezanih traperica i top upečatljive boje fuksije s potpisom modne kuće Moschino.

  • +3
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Topovi dramatičnih detalja koji djeluju kao nedovršena balska haljina kod obje dame pokazali su se dobitnim modnim rješenjem, a kojoj bolje stoji – prosudite sami.