DUGO TOPLO LJETO

Kao s razglednice: Na biciklu u žutoj mini haljini Nina Badrić očarala svoje brojne obožavatelje

17.09.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić ovoga ljeta punim plućima uživa na svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, prelijepoj Jelsi na Hvaru

Lijepa Zagrepčanka svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama redovito uveseljava detaljima iz svijeg života, a njezina je posljednja objava na Instagramu, sve oduševila

Zgodna brineta koja se nedavno našla na meti brojnih kritika nakon što je progovorila o teškom položaju djelatnika u zabavljačkoj industriji i onih koji ovise o njima, pa su se pojavile i poslovne ponude o iskopavanju krumpira, ovo ljeto provodi u svojoj Jelsi koju naziva drugim domom.

Nina je brojne pratitelje iznenadila simpatičnom fotografijom na biciklu koja se svima jako svidjela.

'More nikada ne stari', napisala je nasmijana Nina pored fotografije u žutoj minici, japankama i retro naočalima bijelih okvira.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Na račun ove razigrane modne kombinacije u najpoželjnijoj boji ove sezone - žutoj, dobila samo komplimente. Upravo je ta nijansa naglasila preplanulu put omiljene pjevačica koja je za ovaj ljetni look kosu podignula u messy punđu.

Nina je ovoga ljeta istesala figuru te komplimenti na račun vitke linije također nisu izostali.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sunday like this...

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

'Divna', 'A i Nina ne stari', 'Zaštitni znak Jelse - Nina', 'Šarmantno i prelijepo', 'Moćna fotka', samo su se nizali komplimenti.

Podsjetimo, Nina je u svom videu na Facebooku krajem srpnja uputila poruku Vladi.

'Od ovog posla ovisi egzistencija mnogih ljudi i vjerujte mi da su mnogi ostali gladni i doslovce krpaju kraj s krajem. Molim ministarstvo da se očituje po pitanju nas glazbenika i da nam otvori mogućnost da ponovno počnemo raditi. Ovo nije hobi, za sve one koji su mislili da se mi zezamo i da je ovo jedna velika šala, ovo je izuzetno težak i odgovoran posao o kojem financijski ne ovisim samo ja, već sam odgovorna za sve ljude koji sa mnom kreću na put', poručila je tad glazbenica i izazvala brojne reakcije.