PONUDA I CIJENE

Kakvu jaknicu ili baloner kupiti za jesen?

17.09.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Jakne i baloneri spasonosni su odjevni komadi kad krenu prve hladnoće i kiše, stoga valja i prije prvog mraza malo promotriti trendove i pokupiti poneku ideju. Što se nudi po lancima ulične mode, saznajte u našoj fotogaleriji

Eh, što je jesen bez balonera i neke trendi jaknice! Kupujete li novi takav odjevni komad, naći ćete ih po svim dućanima ulične mode, no neće biti lako oko izbora modela. Nosi se, naime, toliko trendova, da valja dobro promisliti što će se najbolje uklopiti u vaš stil, prije nego što posegnete za naoko primamljivim primjerkom.

Po dućanima se izdvajaju traper jaknice. Diesel nudi širi, retro model sličan blejzeru, a Zara klasičnu, uz dodatak zakovica na ovratniku i ramenima.

Baloneri ostaju hit, od klasične bež boje i boje pudera preko vinski crvene i tirkizne do trenutačno možda najupečatljivije zagasito žute boje, poput balonera u Dieselu.

Kožne jakne
su must have, to je doista komad u koji se isplati uložiti. Naglašavamo to kao pravi ulog jer doista koštaju od oko tisuću kuna na više, ako je o pravoj koži riječ, naravno. No, traju godinama, a ne izlaze iz mode.

Jaknice poput onih koje je svijetu nametnula Coco Chanel daleko u prošlom stoljeću veliki su hit. Mislimo na one romantične, ženstvene, što kraće, što duže jaknice od tvida, obrubljene nekom neupadljivom trakom. Nema gdje ih nema!

Sakoi ostaju kraći i jednostavni, no dolaze u svim trendi bojama - ljubičastoj, tirkiznoj i senf žutoj te, dakako, u neutralnim bojama za one koji vole klasiku.