ZLOČESTI SAVJETI

Kakve tehnike muškarci vole u krevetu

29.11.2008 u 07:52

Bionic
Reading

Gotovo svi muškarci će se složiti da je baš svaki seks - dobar seks. To ipak ne znači da nemaju omiljene poze i tehnike u krevetu. Ponudite mu se u doggy pozi, seks započnite oralnom stimulacijom, dodirujte se, pustite ga da gleda i fantastičan seks je tu

Određeni potezi u krevetu izludit će ga do kraja i priznat će da seks više nije samo dobar, nego odličan. Evo nekoliko tehnika koje lako možete naučiti.

Dajte mu da gleda

Muškarci su vizualni tipovi i puno će se jače uzbuditi ako mu dopustite da vas gleda. Nevjerojatno im je napaljujuće gledati ženu koja doživljava vrhunac. Obratite pažnju na to kako se krećete i uzdišete kako biste ga što više uzbudili.

Mnoge žene dodiruju se kako bi tijekom snošaja doživjele orgazam, no malo ih zna da to itekako uzbuđuje muškarca. Zašto to ne biste probali? Odjenite samo usku seksi majicu ili grudnjak, obucite visoke pete, legnite na leđa, raširite noge i svojim se prstima počnite dirati po intimnim dijelovima, a on neka gleda. Kad se žena dodiruje i gleda svog muškarca ravno u oči, s njim dijeli intimni trenutak koji je rezerviran samo za njega.

Seks započnite s oralnim zadovoljenjem

Kada vam se čini da baš i nije raspoložen za seks, vrijeme je da posegnete za isprobanom tehnikom koja će uzbuditi i najnevoljkijeg mužjaka. Uhvatite njegov penis u jednu ruku, a ustima prelazite preko glavića do sredine penisa. Nakon što se ukruti, pređite na simultanu ručnu i oralnu stimulaciju. No i tu možete uvesti novitete. Naime, većina žena partnera uvijek zadovoljava na isti način. Promijenite tehniku i jezikom, recimo, napravite krug oko penisa. Njegova reakcija mogla bi na vas djelovati inspirativno.

Ženama je napaljujuće kada znaju da svog muškarca mogu imati kad god hoće i gdje god žele, a oralni seks muškarcima je toliko drag da su nakon njega spremni sve učiniti za svoju partnericu.

Uzmite stvar u svoje ruke

Priuštite mu 'hand job' kakav nikad prije nije doživio. Namažite ruke lubrikantom i primite ga za penis, no ne prejako, kako mu ne biste zaustavili cirkulaciju. Mičite ruke gore dolje u laganom spiralnom pokretu. Kada je već u erekciji, uhvatite njegov spolni organ s obje ruke i stišćite i otpuštajte u intervalima od jedne sekunde, spuštajući ruke od vrha prema dnu.

Stiskanje i opuštanje djeluje jako uzbuđujuće, a znati priuštiti dragom takvo zadovoljstvo može pomoći u trenucima kada sami niste raspoloženi za seks.

Zauzmite dominantnu pozu

Muškarci vole kada se žena ponekad u krevetu postavi superiorno. Osim što je mogu gledati, ona je ta koja kontrolira situaciju i ne znaju što će sljedeće učiniti. U svakom slučaju, jako ih napaljuje kad žena radi kružne pokrete, a ne kada samo ide gore dolje. Na taj način i žene mogu lakše pronaći G točku. Njihovo uzbuđenje utječe na muškarca, koji se onda još više napali.

Doggy style

Žena koja se postavi četveronoške i nudi im se odostraga slika je koja vjerojatno najviše pali većinu muškaraca. Naime, u toj pozi muškarac lakše prodire u svoju partnericu i oni su ti koji kontroliraju situaciju. Naravno, na taj način imaju osjećaj i da im je penis duži. Uz sve to, imaju i odličan pogled na stražnjicu i to je dovoljno da se uzbude. Muškarci naprosto vole kada im pogled nije zaklonjen.

Žene, pak, u toj poziciji imaju više samopouzdanja jer im se, nakon što podignu stražnjicu, manje vidi celulit. Pozicija je to u kojoj svi dođu na svoje.