REPRIZA DISKO-VEČERI NA ROLAMA

Kakve je trikove hokejaš Marko pokazao Miji?

05.03.2013 u 18:20

Bionic
Reading

Na Zagrebačkom velesajmu održana je repriza prve Disko-večeri na nekad popularnim 'rolama'

U ugodnoj retro atmosferi Sportskog centra Kuna na Zagrebačkom velesajmu održana je repriza prve Disko-večeri na popularnim koturaljkama koje su 70-ih i 80-ih godina žarile i palile asfaltom i plesnim podijima, koja je okupila i mlado i staro.

Šećer na kraju bio je izbor najbržeg rolera koji je svoje umijeće na rolo-kotačićima morao iskazati 'slalomom' među čunjevima, a birala se i najzgodnija rolerica u najkul outfitu i s originalnim disko-rolama u duhu retro vremena kojeg se mnogi s nostalgijom sjećaju.

Žiri u čijem su sastavu bili hokejaš MedveščakaMarko Lovrenčić i simpatična glumica Mia Biondić izabrao je najbolje, koji su prema želji nagrađeni ili školom rolanja ili školom inline hokeja.

Dakako, budući da je Marko pravi profi kad je riječ i o rolama, pokazao je Miji par trikova.

'Rolam se otkad znam za sebe. Kad sam bila mlađa, jurila sam po deset krugova oko cijelog Jaruna sa slušalicama i nekom dobrom mjuzom na ušima. Frendovi su me stalno žicali da idu sa mnom, ali sam im uvijek bila prebrza. Sviđa mi se disko na rolama, baš je feeling kako je bilo nekad. Baš mi je trebalo ovakvo opuštanje u subotu navečer jer sam cijeli dan na probama u ITD-u gdje nas za koji dan, 7. ožujka, očekuje premijera nove predstave 'Ljevoruka' u režiji Vedrana Hleba', podijelila je svoje dojmove odlično raspoložena Mia.

Zatim je uslijedila je pauza i zabava u crvenom londonskom 'doubledeckeru' uz kavu i čaj, a sljedeći 'okršaj' na rolama očekuje nas već i ovu subotu, 9. ožujka, na istom mjestu od 21 do 23 sata, za kada je zakazana posebna večer nazvana Studio54night na kojoj će biti nagrađeni najotkačenije skockani roleri i njihove živopisne disko-role.