OTKRIVA AMERIČKI BLOGER

Kako treba zavoditi Hrvatice

08.04.2013 u 21:33

Bionic
Reading

Kako zavesti Hrvatice, ali i kakve su one zaista na svoj je način američki putopisac i autor knjiga o osvajanju žena Daryush Valizadeh opisao na svom blogu Return of Kings i objavio tekst 'Sve što trebate znati o Hrvaticama'

Tako naglašava kako su one često zgodne, visoke i mršave. Uglavnom su drage, ali ima i neke primjedbe. Osim što im zamjera male grudi, djevojke znaju biti drske, izbirljive, lijene i sklone kritici. 'Hrvatice su najizbirljivije, a velik broj njih od samog me početka kritizirao zbog fizičkih osobina ili mog pristupa. Neprestano vas osuđuju i ne rade to diplomatski. Što su samouvjerenije, veća je šansa da ćete naići na ove negativne osobine', napisao je.

Ističe kako su najljepše cure u Europi, ali i sklone varanju pa iako su u stabilnim vezama, vole flertovati. 'One su bez sumnje najljepše djevojke koje sam vidio na proputovanju Europom, ali jaka su im konkurencija žene iz Baltika', kaže Daryush.

Primijetio je i da se kako se bliže 30-ima sve više 'pretvaraju u usidjelice jer njihov stav postaje grublji, sklone su igricama i neprestano vas iskušavaju', zbog čega vjeruje da su za osvajanje najbolje Hrvatice između 19 i 23, a naišao je i na mnoge Hrvatice starije od 24 godine za koje tvrdi da su sponzoruše, a lako ih se može i 'nanjušiti'.

'Besprijekorno dotjerane, nose visoke pete i imaju nadureni izraz lica. Nije ih briga je li muškarac mafijaš ili čelnik neke firme, bitno je da je veliki igrač', piše u tekstu.

Kaže i kako su Hrvatice bolje od Poljakinja, a i nude bolji 'povrat ulaganja' od Ukrajinki, ali kaže kako je potreban oprez jer: 'Hrvatice su na dobrom glasu i morat ćete se nositi s jakom konkurencijom stranih turista u narednih pet godina.'