LJUBAV JE SLIJEPA

Kako sretne veze debljaju žene

14.06.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Muškarci jedu više nego žene, a većinom jedu i nezdravije. Neka istraživanja pokazuju da muškarci lakše mršave, posebno ako imaju podršku partnerice, ali kod žena to ne ide tako lako pa se, bez obzira na potporu partnera, kilogrami teže skidaju

Zajedničko objedovanje simbol je za sretnu vezu i provođenje zajedničkog vremena. Osjećate li da ste dobili koji neželjeni kilogram, idući put kada odlučite jesti s dragim zapitajte se jeste li toliko gladni ili ćete radije odabrati zdraviji i manji obrok.

Česta promjena u sretnim vezama koja dovodi do viška kilograma je i ta što žene napuštaju svoju rutinu vježbanja da bi više vremena provele s voljenom osobom, objašnjava Katia Pryce za magazinShape. Dakle, radije ćete zagrljeni pogledati neki film nego otići u teretanu i usput pojesti neke grickalice. Podsjećamo da redovno vježbanje pozitivno utječe na seksualni život i jača samopouzdanje pa gledanje filmova ubuduće ipak pomaknite za koji sat kasnije.

Mnogi parovi često jedu vani ili naručuju hranu koja je najčešće jako bogata kalorijama. Dodate li tome izlaske i druženje s prijateljima, a znate da je u to uvijek uključeno piće, grickalice, slatkiši i ostala hrana, vaga će vrlo brzo pokazati višak kilograma. Primijetite li da se to sve skupa otelo kontroli, predložite zajedničko kuhanje kod kuće i kontrolirajte što jedete i pijete kada ste vani.

Sretna veza obično znači jako puno zajedničkog vremena zajedno i sve manje druženja s prijateljicama. I kada ste nakon nekoliko mjeseci konačno dogovorili ženski izlazak, primijetili ste da više ne možete obući omiljene traperice? Zbog opuštenosti i češćeg boravka kod kuće puno žena više ne pazi na svoj izgled pa niti ne primijete da su se udebljale ili pomisle da nije tako strašno. Jedan od načina da zadržite svoju liniju je i da se družite s drugim ljudima te imate potrebu biti u najboljem izdanju pa se nikako nemojte zapustiti bez obzira što ste zaljubljeni u čovjeka svog života.

Jednako kao što žene zapostave svoje prehrambene navike ili prestanu redovno vježbati, kada se zaljube, napuste i ostale aktivnosti. Na kraju sjede kod kuće i čekaju da partner dođe kako bi mu se posvetile te na taj način zapostave same sebe. Za kvalitetnu vezu vrlo je važno da svaki partner ima svoje aktivnosti, prijatelje i vrijeme za sebe. Osim toga, on se zaljubio u vas kada ste izgledali na određeni način i neće mu biti drago kada shvati da ste se zapustili i izgubili svoje interese i prijatelje.

Muškarcima zaista nije drago kada se ženu prestanu sređivati i kada ih po cijele dane gledaju u trenirkama ili sportskim tajicama. Ruku na srce, to na kraju nije drago nijednoj ženi te postaje duboko nesretna i nesigurna u sebe kada shvati što je učinila. Da biste to izbjegli, pazite na svoj izgled i budite vjerni sebi bez obzira koliko ste zaljubljeni i koliku potrebu imate posvetiti se ljubavi. Jednostavno se natjerajte lijepo obući te paziti na frizuru i šminku. Odmah ćete se bolje osjećati, a partner će to sigurno primijetiti i osjetiti.