PJESMA O JEDNOJ LJUBAVI

Kako Severina preživljava svoja ljubavna razočaranja?

08.08.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Severina je sve svoje prekide opjevala u svojim autorskim pjesmama, a pjesmu 'Ostavljena' objavila je mjesec dana od razlaza s Milanom

'Dajte mi viski, noćas nisam za vino, ubio me kao nijedan prije', kaže Severinin novi singl 'Ostavljena' koji je objavila prošloga tjedna.

Čini se da je Severina pomno izabrala vrijeme kad će objaviti pjesmu koju je sama napisala u trudnoći, a posvetila ju je svim ženama.

'Ova pjesma posvećena je svim ženama. Glazbu i tekst sam napisala dok sam bila trudna. To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namijenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pjesama 'Pogled ispod obrva' ili 'Šta me sad pitaš šta mi je'.'

Iako nikada nije voljela govoriti o prekidima, sve one teške opjevala je u svojim autorskim pjesmama.

Severina u pjesmi 'Pogled ispod obrva' kaže 'odbolovat ću te ja s čašom tuge u rukama', što će sigurno kao jaka žena učiniti i ovoga puta.

Iako je Severina rekla da je Milan muškarac koji zna trajati u dvoje, nažalost se ispunilo proročanstvo iz pjesme 'Grad bez ljudi'.

Na vrhuncu uspješne karijere, Severina se ne da poljuljati, ali odabir kad je objavila spot za novi singl 'Ostavljena' pjesmu govori puno.

'Ti što si prvi na ljubav se kleo, prvi si je izdao', kaže u pjesmi Severina u pjesmi 'Ostavljena' koja je postala himna mnogih tužnih ljubavi.