PLUS ILI MINUS?

Kako se Kate Middleton oblačila za sportske tribine

06.08.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Kate Middleton postala je vrlo poznato lice na olimpijskim igrama u Londonu i doista je iskazala zanimanje za brojne sportove koje je pozorno, zdušno navijajući, pratila. Mislite li da je pritom zaboravila na modu koja joj je prirasla srcu? E pa baš i nije

Bilo je zanimljivo pratiti Kate Middleton sve ove dane na tribinama jer je šarmantna damica mahom dolazila u sportskom izdanju, sasvim ležernom, ali uvijek bi u svemu tome nekako uspijevala zračiti elegancijom.

Iako se za ove sportske prilike okrenula udobnim tajicama i polo majicama koje bi joj sezale tek do pola bokova otkrivajući njezine duge vitke noge i zapravo cijeli stas, viđena je i u haljinicama, naravno, sportivo. Između ostalih, nosila je plavu haljinu službene dizajnerice britanskih natjecatelja, Stelle McCartney, u kojoj je posebno došla do izražaja u prepunoj dvorani.

Styling je tu i tamo začinila pokojom kratkom sportskom maramom oko vrata, remenom, a isticala je i sportske brandove na majicama, kao i britansku zastavu.

No, ono što nas je sve iznenadilo, uz sav taj sportski styling Kate se nije odrekla platforma-sandala na poprilično visoku petu. Ili su joj sandale toliko udobne ili itekako dobro zna stisnuti zube za modu i ljepotu jer je skakala na tribinama poput svih ostalih gorljivih navijača. Spomenimo da je u zanosu tijekom jednog sportskog susreta čak pokazala emocije i skačući grlila supruga Williama, što je rijedak prizor njih dvoje u javnosti.

No, došao je i dan kad nitko od Kateinih zaštitnički raspoloženih muškaraca (uz princa Williama s njima je redovito bio i princ Harry) nije imao vremena ili im se jednostavno nije dalo otići pratiti mušku gimnastiku, ali ništa zato, Kate se onamo zaputila sama. Obukla je tamnoplavu trenirku dugih rukava, obrubljenu crvenom trakicom i s otisnutim slovima Great Britain (Velika Britanija). Na rukavu je bila našivena britanska zastava i Kate je jasno iskazala domoljublje, ali i odlučnost dovšavši - sama.