SANJA VEJNOVIĆ

'Kako sam starija, kriteriji se mijenjaju'

14.09.2012 u 10:27

Bionic
Reading

Lijepa Sanja Vejnović osim što glumi u 'Larinom izboru', bavi se i produkcijom te upravo radi na filmu 'Svinjari' redatelja Ivana Livakovića, a zadovoljstvo pronalazi u samoći, piše Studio

'Sve više zadovoljstva nalazim u samoći. U meditaciji, opuštanju, prirodi. Naravno, tu su i moje najdraže prijateljice – Andrea, Sanja, Lada, Mirjam. Puno mi znače naša druženja, putovanja i puno, puno smijeha', rekla je Sanja Vejnović za Studio

Zadovoljstvo Sanja osim u samoći, pronalazi i u poslu, i to glumačkom, ali i produkcijskom. Tako se u ulozi producentice zajedno sa suprugom pojavila na filmu 'Svinjari', dugometražnom prvijencu mladog redatelja Ivana Livakovića. 'Pravo je osvježenje raditi s mladim ljudima prepunim entuzijazma, novih ideja i velike energije za ostvarenje svojih zamisli', dodala je glumica.

Sanju je IMDb prije nekoliko mjeseci uvrstio među najljepše svjetske glumice u najboljim godinama. 'Ne znam kome to ne bi laskalo', kratko je prokomentirala izbor lijepa glumica, dodavši da je udvarači 'doživljavaju'.

Osim IMDb-ovim izborom, Sanja je zadovoljna i svojom dosadašnjom karijerom. 'Kako sam starija, kriteriji se mijenjaju. Sve sam zadovoljnija onim što imam, pronalazim zadovoljstvo u svakodnevnom radu', zaključila je Sanja.