ŽENA, MAJKA, DIZAJNERICA

Kako Ljupka Gojić Mikić uspijeva biti tako savršena?

26.09.2014 u 13:52

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić idealan je primjer gotovo idealne žene. Žena, majka, dizajnerica kojoj nije problem iz Hiroshime s dvije male djevojčice sjesti na avion kako bi za 24 sata stigla u rodni Zagreb, dok njezin suprug ostaje u Japanu zbog posla. Uz obitelj, uspješno joj polazi za rukom i dizajnirati nove kolekcije Jolie Petite od kojih je napravila brend

Osim što je jedna od naših najuspješnijih manekenki svih vremena, prelijepa Ljupka Gojić Mikić vrlo je uspješna majka koja većinu svojih dnevnih obaveza odrađuje s osmijehom na licu. Otkako se zbog nogometne karijere supruga Mihaela Mikića i obitelji odselila u Japan, započeli su novi život, prepun iznenađenja i izazova s kojima se danas savršeno nose.

Da njezine djevojčice uživaju u modi jednako kao i njihova mama, dokazuju brojne fotografije koje Ljupka redovito objavljuje na društvenim mrežama. Nedavno je u razgovoru za Storykids priznala da ih često pusti da prave nered po stanu jer to znači sat vremena mira za nju, a njima sat vremena kreativne igre. Posebno su očarane maminim štiklama koje nerijetko sve izvade iz ormara pa isprobavaju.


'Jana i Mila vole štikle i presvlačenja, a moj im je ormar neuspješno zabranjen. S djecom se sve promijenilo nabolje. Doduše, s više strahova nego prije', rekla je Ljupka tijekom snimanja za Storykids.

A koliko uspješno usklađuje obitelj i posao dokazuje i njezin uspješni modni brend Jolie Petite za koji je i sama nerijetko najbolji model, a koji se može naći u luksuznim dućanima.