MISLILO SE NA SVE

Ovo je morska oaza Ljupke Gojić Mikić za čije su uređenje zaslužni njezini roditelji

10.09.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Naša najpoznatija manekenka, danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić odlučila je napuniti baterije za novu školsku godinu i sve izazove koji slijede, pa je s dvjema prijateljicama Barbarom Medić i Simonom Fistrić otputovala na vikend u svoju morsku oazu na otoku Pagu

Iako je ovog ljeta boravila na raznim destinacijama diljem Jadrana, Ljupka Gojić Mikić odlučila je na kraju ljeta posjetiti i svoju obiteljsku oazu u Novalji na otoku Pagu. Ovoga puta umjesto supruga Mihaela Mikića i triju kćeri, odlučila se opustiti u društvu najboljih prijateljica, pa je s Barbarom Medić i Simonom Fistrić otputovala na vikend.

Da se prijateljice dobro zabavljaju, odmaraju, uživaju u kupanju u moru, ali i dobroj hrani, otkrila je sama Ljupka Gojić Mikić na svom Instagram profilu. No, mnogima je za oko zapelo nešto drugo.

  • +4
Apartman Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Ljupka Gojić Mikić

Naime, na Instagram Storyju Ljupka je objavila video u kojem je pokazala kako su njezini roditelji uredili njihov apartman. Kako je sama napisala, tata Ljubo Gojić izradio je sav namještaj, dok je za svaku sliku i posteljinu zaslužna njezina majka Željka.

'Svaki detalj je kombinacija njih dvoje', dodala je Ljupka Gojić Mikić. Da slike i video govore više od riječi jasno vam je čim pogledate kako se mislilo baš na svaki detalj, a Željka Gojić je u mnogim detaljima pokazala koliko je brend Jolie Petite njezin život.

Drveni stolac sa cvjetovima, kuhinja prepuna starine, slike po zidovima i oaza za večernja druženja ispod nadstrešnice samo su neki od detalja koji zapinju za oko, a uvjereni smo kako uživo sve izgleda još ljepše.