ONLINE KUPOVINA ZDRAVLJA

Kako jeftino i brzo do zdravstvene usluge?

06.12.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Prvi i jedini specijalizirani portal za online prodaju zdravstvenih usluga privatnih ordinacija i poliklinika, eKlinika.hr, počeo je s radom pod sloganom 'Zdravlje svima'. Sve zdravstvene usluge ponuđene su uz popuste od 25 do 50 posto, a jamče kvalitetu zdravstvene usluge

Portal nudi zdravstvene usluge iz gotovo cijelog područja medicine, a korisnici svakodnevno mogu pretraživati ponude zdravstvenih usluga iz interne medicine, ginekologije, urologije, ortopedije, oftalmologije, pedijatrije, dermatologije, fizikalne medicine, RTG dijagnostike, stomatologije, neurologije, psihijatrije i laboratorijske pretrage.

Ujedno je jedino mjesto na webu koje u svakom trenutku nudi velik izbor zdravstvenih usluga po pristupačnim cijenama, a koje svi mogu lako pronaći, kupiti i odmah koristiti, bez dugog čekanja.

Kako se radi o izdvojenoj ponudi zdravstvenih usluga koje zahtijevaju profesionalnost, stručnost i ozbiljnost načina prikazivanja i ponude istih, važno je istaknuti da eKlinika.hr nije portal grupne kupovine, ne posluje po principu grupne kupovine i nema popuste veće od 50 posto koji mogu na bilo koji način narušiti kvalitetu usluga te dignitet zdravstvene struke.

Online kupnjom zdravstvenih usluga eKlinika.hr omogućava korisnicima da jednostavno i brzo kupe kvalitetnu zdravstvenu uslugu i odmah je koriste, bez čekanja, povoljno i provjereno. Ponuda zdravstvenih usluga dostupna je u svakom trenutku velikom broju korisnika.

Davatelji usluga, tj. partneri portala eKlinika.hr su renomirane privatne zdravstvene ustanove koje žele svoje medicinske usluge ponuditi na profesionalan način putem specijaliziranog portala uz razumne popuste. Na taj način sudjeluju u jedinstvenom i prepoznatljivom kanalu prodaje zdravstvenih usluga.

Zdravstvene usluge koje su u ponudi na eKlinika.hr mogu kupovati sve punoljetne osobe koje imaju pristup internetu. Nakon registracije korisnik može kupiti izabranu uslugu na dva načina, putem uplatnice ili bankovne kartice. Po uplati svaki korisnik na e-mail dobiva potvrdu o uplati i ID kodom s kojim može automatski koristiti uslugu.