ZA 40. ROĐENDAN

Kako je Ninu Badrić iznenadio suprug?

11.07.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Pjevačica će svoj okrugli rođendan proslaviti čak dva puta, a na njen dan svi su se potrudili da se osjeća uistinu voljenom

Nina Badrić je prošle srijede navršila 40 godina, a svi njeni dragi ljudi su se potrudili da bi joj taj dan zauvijek ostao u sjećanju. Sve je počelo točno u ponoć, kada je doznala da je uredništvo talijanskog IT magazina lansiralo naslovnicu koja krasi njeno lice.

Ujutro su joj prvi čestitali roditelji i suprug, a iako će rođendan slaviti u rujnu, kad se svi vrate s ljetovanja, njen suprug nije izdržao nego joj je priredio tulum iznenađenja.

'Najprije je u tajnosti snimio veliku rođendansku čestitku, onu na kojoj su snimljene čestitke svih mojih prijatelja, pa i onih s raznih krajeva svijeta. Kad sam pogledala čestitku, ostala sam bez teksta. Inače, rođendan smo proslavili skromnom večerom. Sve je izgledalo kao da nas dvoje sami odlazimo na večeru u naš omiljeni restoran. A bio je to ipak mali tulum na kojem su bili meni dragi ljudi, uvod u veliki koji će se tek dogoditi', rekla je Nina Badrić za Story.